"Ne kombinojmë dizajnin, funksionalitetin, materialet dhe ngjyrat për të krijuar një jetë harmonike"

Frymëzimi krijon realitete të reja. Duart tona kthehen nga të materies, dhe harmonia merr formë, nën qiellin e gjallë të pugllës.

Ne kërkojmë harmoni në çdo moment të jetës. Në punën tonë, në argëtimin tonë, në marrëdhëniet tona. Ne e duam jetën, respektin për rregullat, gabimet që na ndihmojnë të bëjmë më mirë dhe ne e duam të bëjmë më mirë.

Produktet e zgjedhura

new

IDO SOFA

LA SCALA SOFA

HERMAN SOFA

Koleksioni

sofa
mirror
lamp
dinning table
coffee table
clock