Rreth Nesh

The Harmony Chain

Një studim i prirjeve ndërkombëtare të modës, artit dhe stilit të jetesës në zhvillim është faza fillestare e të gjitha projekteve tona.

Në Qendrën tonë Italiane të Stileve, dizajnerët, colorits dhe dekoratorët e brendshëm krijojnë modelet individuale dhe kombinimet e projekteve, funksioneve, materialeve dhe ngjyrave.

Ekspertët tanë formojnë poliuretanë, preren artikuj prej lëkure dhe qepin pëlhura për të krijuar prototipin, një hap thelbësor për të bërë çdo model të përsosur.

Prodhimi fillestar fillon në punëtorinë tonë eksperimentale, një gur i inovacionit dhe teknologjisë.

Në fabrikat tona italiane, artizanët e aftë prodhojnë produktet tona duke përdorur teknologjitë kryesore.