ÇMIME

1995
Presidenti i Republikës OSCAR LUIGI SCALFARO paraqet këtë çmim prestigjioz për Pasquale Natuzzi.

1998
Çmimi i caktuar për projektin Marion Bellini për ndërtimin e Natuzzi në High Point.

2001
Shkolla e Shkencave të Edukimit të Universitetit të Barit dha Pasquale Natuzzi me Diplomë Nderi për përkushtimin e tij ndaj zhvillimit të biznesit dhe promovimit të rajonit të Pulias.

2008
Në vitin 2008, Pasquale Natuzzi u bashkua me American Furniture Hall of Fame dhe ishte qytetari i parë joamerikan që mori këtë njohje shumë prestigjioze.

2010
Fondacioni Italo-Kinez e ndan Grupin Natuzzi për më të mirën e bërë në Itali në Kinë.

2011
Pasquale Natuzzi mori këtë çmim për përpjekjet e tij për të përmirësuar marrëdhëniet midis partnerëve, shitësve dhe punonjësve.

2013
Në shfaqjen e mobilieve Paris Esprit Meuble, Natuzzi Re-vive fiton çmimin për produktin më inovativ teknologjik të prezantuar në panair.

2014
Në Zelandën e Re, Formway Design është çmimi i parë për dizajnin më të mirë industrial për Natuzzi Re-vive.

2015
Çmimi Special "Talenti Italian për vitin 2015" i është caktuar Pasquale Natuzzi për filozofinë e Grupit të Made in Italy.